Soittopelejä Aserin kaupunkiin

Halastusmajassa Itäviron Aserissa on potilaana/asukkina minun pitkään tuntemani dirigent (orkesterin johtaja).
Hän on taitava musiikkimies ja hänen haaveensa on perustaa orkesteri joka koostuu ihmisistä jotka ovat päässeet irti huumausaine- ja alkohoolikierteestä Jumalan avulla. Että tämä suunnitelma voisi toteutua tarvittais, monenlaisia instrumentteja viulusta- trumpettiin.
Hän puhuu myös suomenkieltä, koska on aikoinaan myös paljon matkustanut ulkomailla orkesterinsa kanssa.
Nyt voit lahjoittaa käyttämättömän soittopelin hyvään tarkoitukseen.
Ota yhteyttä, toimitamme soittopelit paikalle.
Halastusmaja on saanut ostaa itselleen kokoontumistilakseen/kirkokseen juuri käytöstä poistetun Muusika akadeemian (musiikki korkeakoulun) rakennuksen jonka juhlasalissa on harvinaisen hyvä akustiikka. Viime jouluna pidimme siellä joulujuhlan lähiseudun lapsille ilmajokisen ryhmän kanssa ja silloin jo liikkui mielessämme sekä rukousaiheenamme, että sinne kaupunkiin pitäis perustaa orkesteri, koska olosuhteet siellä ovat loistavat.
Tuntuu merkilliseltä, että alkoholin kierteeseen joutunut orkesterin kokenut ja tunnustettu johtaja on monen mutkan kautta ohjautunut tähän keskukseen ja selviydyttyään Jumalan avulla kierteestään haluaa perustaa sen orkesterin.

Olemme saaneet toimittaa sinne kevyen syntetisaattorin, mutta jos löytyis vielä suurempikokoinen ”sähköurku”, niin sen saisi pitää siellä paikanpäällä muusika akadeemiassa.

FacebooktwitterFacebooktwitter