Banaanilaatikoita 2500 kpl

Tiistaina 25.10. 2016, illalla lähetettiin suuri rekka viemään täyttä kuormaa avustusmateriaalia meidän varastolta Jurvasta kohti Liettuaa.
Suurin osa lähetyksestä sisälsi valikoituja vaatteita, lisäksi merkittävä määrä kodin tarvikkeita esm. ruokailutarvikkeet ja kodinkoneet.
Kokonaismäärä oli 120 m3 (120 kuutiometriä) joka tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kaikki mitä kuormaan lastattiin olisi banaanilaatikoissa, niin niitä olisi 2500 kappaletta.
Kuormassa oli n. puolet avustusmateriaaleista pakattu banaanilaatikoihin ja muu osa oli eri kokoisia laatikoita, säkkejä ja vähän huonekaluja.
Avustuskuorman vastaanottajana oli Kristillinen avustusjärjestö AGAPE Liettuan Siauliain kaupungista (länsiliettuassa).
Tällä avustusjärjestöllä on monenlaista toimintaa:
· Kristillinen päihdehuoltokeskus
· Kristillinen nuortenkeskus
· Kristillinen vammaiskeskus
· Lisäksi he jakavat avustuksia perheisiin, seurakuntiin ym.

On ilo lähettää avustusta tällaiseen kohteeseen jossa he myös itse ahkeroivat suurella joukolla. Heillä on esim. n.250 vuohta joita he hoitavat ja valmistavat vuohenjuustoa myyntiin.
AGAPE avustusjärjestön johtaja Vladimiras Karpovas lähetti kiitokset sekä terveiset kaikille työssä mukana olleille ja kertoi, että tämä avustuskuorma on heille juuri nyt hyvin tarpeellinen ja suureksi siunaukseksi heidän työlleen.
Kiitokset kuuluu kaikille: avustusmateriaalin lahjoittajille, niille jotka rahallisesti tukevat meidän työtämme, lajittelijoille, rekan lastaajille ja monelle muulle työssä tavalla tai toisella mukana olevalle.
On hienoa, että niin monella ihmisellä on halu auttaa muita ahdingossa olevia ihmisiä tämän yhteisen toiminnan kautta. Jumala heidät palkitkoon!

Katso myös kuvat Sirkka Männyn kirjoittamasta artikkelista.

FacebooktwitterFacebooktwitter