JÄÄNREUNA JA JOHDATUS

Huhtikuu -17

Että tämä sanoma pysyisi mielessäsi kerron, että sana jäänreuna on eestinkielessä sanahirviö, se on vain yksi sana jossa on 4 kpl Ä-kirjaimia peräkkäin ilman väliviivaa. Se on JÄÄÄÄR.

Tämä on joillekkin ihmisille joiden nimet on elämänkirjassa, tarkoitan sitä kirjaa joka ei ole ihmisten kirjoittama. Jumala tahtoo heille opettaa luottamaan enemmän Häneen sekä Pyhänhengen johdatukseen ja näin opettaa tuntemaan syvemmin Luojaa joka viisaudessaan haluaa ohjata elämän kulkua, sekä antaa sille muitakin auttavan ja siunaavan tarkoituksen.

Olet joskus lähtenyt tukevalle jäälle kävelemään, mutta nyt huomasit kuinka se on ympäriltäsi ruvennut halkeilemaan ja rakoilemaan. Ihmettelit, että kuinka se on mahdollista ja joudut lähes paniikkiin.
Nyt jää on lähtenyt liikkumaan ja sinä olet jäälauttalla vaeltamassa hitaasti eteenpäin. Ihmiset rannalta haluavat neuvoa sinua ja huutelevat, että hyppää pois siltä lautalta. Mutta jos astut sen jäälautan reunalle, se pettää ja putoat kylmään veteen ja siitä on sinulla selviämisen mahdollisuudet hyvin pienet. Pysy tukevasti keskellä jäälauttaa jäänreuna on vaarallinen.

Älä kuule ihmisten neuvoja ole Jumalan edessä ja kuule hänen Pyhänhenkensä johdatusta, niin selviät ja opit luottamaan Häneen.
Se sama Jumala, joka halkaisi Punaisen meren, että hänen kansansa pääsi Egyptin orjuudesta kuivin jaloin vapauteen. Ja se sama Jumala joka pysäytti Jordanin virran, että hänen omansa pääsivät kuivin jaloin astumaan luvattuun maahan. Eikö se sama Jumala olisi voimallinen ohjaamaan sinun jäälauttaasi rannalle, niin että pääset kuivin jaloin astumaan tukevalle maalle.

Luota Häneen, älä kuuntele ihmisten ääniä jotka huutelevat sinulle ohjeita, jotka tuhoavat sinut, kuule sitä Luojasi sanomaa ja noudata sitä, niin opit luottamaan Hänen johdatukseensa joka ei ole sama kuin ihmisten vajavainen viisaus. Viivy Hänen edessään, niin pysyt Hänen johdatuksessaan.

FacebooktwitterFacebooktwitter