VUODEN 2022 ENSIMMÄINEN AVUSTUSKUORMA LÄHTI ROMANIAAN

Perjantaina Helmikuun 11pv, lastattiin Asarian vuoden ensimmäinen rekkakuorma Romaniaan ja se saapui perille Bukarestissa sijaitsevaan avustuskeskus Casa Shalom toimipisteeseen torstaina 17pv. Näin alkuvuodesta toimitusten tahti on hitaampaa, mutta aina sitten loppuvuodesta avustuskuormia lähtee tiheämmin.

Lastauspäivänä oli pieni pakkanen ja perunalavat pakattiin keskelle rekkaa ja peitettiin lattiamatoilla. Tässä lastauksessa talkoomiehiä oli yhteensä 16ihmistä. Laatikoita asettelemassa 13,5m pitkään puoliperävaunuun Juha ja Matti.

SUURET KIITOKSET KAIKILLE TALKOISIIN OSALLITSUNEILLE, SAMOIN AVUSTUSMATERIAALIEN LAHJOITTAJILLE!

Video

Avustuskuorman purku tapahtui vauhdilla, se kesti vain 1tunti ja 15 minuuttia. Kuormaa oli purkamassa osa avustustyön tekijöistä ja näin avustusmateriaaleja lähti saman tien eteenpäin, näiden ihmisten mukana jaettavaksi jo samana päivänä.

Kuormassa lähti pääasiassa banaanilaatikkoihin pakattuja/desinfioituja vaatteita, kenkiä ja kotitaloustarvikkeita. Myös kuormassa saimme toimittaa erillaisia jauhoja ja litisteitä (kauraryynejä) yhteensä n. 2000kg, sekä perunoita ja polttopuita.

Lisään tähän artikkeliin vielä myöhemmin kuvia ja tekstiä, avustusmateriaalien jaosta!

FacebooktwitterFacebooktwitter