MIELENKIINTOINEN KIRJA

”KIINAN KYYNELEET”
Noralla oli elinaikaa jäljellä kolme minuuttia. Hän seisoi Kiinan kansanarmeijan kahdeksan sotilaan muodostaman teloitusryhmin edessä. Juuri ennen kuin teloittajien aseet laukesivat Noran ympärille levittäytyi yliluonnollinen kirkkaus häikäisten sotilaiden silmät. Yksikään luoti ei osunut…
Edellä kerrottu on yksi helmi siinä yliluonnollisten ihmeiden helminauhassa, josta Nora Lammin elämäntarina muodostuu. Nora adoptoitiin erääseen Kiinan vanhimpaan ja rikkaimpaan sukuun. Hän valmistautui lainopinkandidaatiksi Soochowin yliopistosta. Nora koki Kiinan kaksi ahdistusta: ensiksi japanilaisten miehityksen, sitten Maon kommunistien valtaanpääsyn. Norasta tuli kommunistivakoojia valmistavan laitoksen opettaja. Ainoana rikoksenaan kääntyminen kommunismista Kristuksen seuraajaksi hänet tuomittiin vertaansa vailla oleviin kokemuksiin. Dramaattisen vaiheen jälkeen Nora pääsi Kiinasta vapaaseen maailmaan ja johtaa nyt kiinalaisia evankelioivaa lähetys-järjestöä Kaliforniassa.
Nora Lam on legendaarisen Kiinaa elävä legenda. Lukemalla tätä kirjaa — jossa on Noran erityinen tervehdys suomalaisille — lukija kokee Jeesuksen ja enkelien ilmestymiset ja monet uskon ihmeet yhtälailla todellisina kuin Nora Lam, Kirjan lopussa on merkittävä näkylupaus Kiinan avautumisesta evankeliumille.
FacebooktwitterFacebooktwitter